Landelijke Kinderopvang - Wervingsactie
lk - logo

Een job met kinderen bij je thuis?

Kom naar onze jobdag op 20 september 2018!
Interesse? Laat je gegevens achter
vier-op-een-rij

Onthaalouder worden, iets voor jou ? Als onthaalouder vang je kinderen op in je eigen woning, in combinatie met je gezin. Je hebt een warm hart voor kinderen; spelend opvoeden is je ding. Je kan goed organiseren en je staat open voor overleg en samenwerking met ouders en met Landelijke Kinderopvang.

Interesse? Laat je gegevens achter

Kom naar onze jobdag 20 op september 2018!

Voor alle info en antwoord op je vragen over ‘onthaalouder worden’ ben je welkom op onze jobdag

Bekijk de locaties

Vul je gegevens in

Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Meer jobs

Raadpleeg onze vacatures

Onthaalouder

Als onthaalouder vang je kinderen op in je eigen woning, in combinatie met je gezin. Je hebt een warm hart voor kinderen, je kan goed organiseren en je staat open voor overleg en samenwerking met ouders en met Landelijke Kinderopvang.

Bel de helpdesk 070/246041 voor meer informatie.

Kinderbegeleider

Als kinderbegeleider ga je aan de slag in de buitenschoolse opvang of als kinderverzorger in een kinderdagverblijf of lokale dienst voor buurtopvang. Je werkt samen in een team en je communiceert met ouders.

Raadpleeg onze vacatures

Verantwoordelijke kinderopvang

Als verantwoordelijke kinderopvang coördineer je de dagelijkse werking in een dienst onthaalouders, in een IBO (initiatief buitenschoolse opvang) of in een kinderdagverblijf.

Raadpleeg onze vacatures

Vrijwilligers

Bij Landelijke Kinderopvang zijn wij geregeld op zoek naar logistieke medewerkers voor het onderhoud van onze locaties en naar vrijwilligers die mee inspringen in de opvang.

Contacteer hiervoor onze opvang ter plaatse